3 voordelen van staldeuren op maat

Staldeuren op maat

De deuren van uw paardenstal zijn heel belangrijk. Ze zorgen dat uw dieren niet kunnen ontsnappen en zijn er voor de veiligheid van de paarden. Zijn uw staldeuren eigenlijk al aan vervanging toe? Wacht dan niet en laat direct nieuwe deuren plaatsen. Het beste is om te kiezen voor staldeuren op maat. Waarom? Dat leest u hieronder.

1. Gemaakt voor uw gemak

Staldeuren op maat kunt u zo laten maken, dat ze volledig passen bij wat u nodig heeft. Ook wanneer u weinig ruimte heeft, is een staldeur op maat ideaal. Kies bijvoorbeeld voor staldeuren die kunnen schuiven. Zo zit de deur u nooit meer in de weg. Bovendien kunnen schuifdeuren het uitmesten van de stal een stuk eenvoudiger maken. Wat uw wensen ook zijn: met een op maat gemaakte staldeur ervaart u optimaal gebruiksgemak.

2. Inbouwen in een bestaande muur is mogelijk

Wilt u nieuwe staldeuren laten plaatsen? Dan wilt u toch ook dat dit zo snel mogelijk en zo goedkoop mogelijk gebeurt? Met staldeuren van standaard formaat, loopt u het risico dat de deuren niet in de bestaande stalmuur geplaatst kunnen worden. Het verbouwen van de muur is dan noodzakelijk om de deuren te kunnen plaatsen. Bespaar uzelf het geld en al het gedoe en kies voor staldeuren op maat. Deze kunnen probleemloos in uw bestaande muur geplaatst worden.

3. Een nette afwerking

Een staldeur op maat is misschien iets duurder dan een standaard deur, maar hier krijgt u ook zeker iets voor terug! Standaard staldeuren zijn niet altijd naar uw smaak afgewerkt. Een staldeur op maat is dat zeker wel. U kunt zelfs kiezen voor een poort die is afgewerkt met een poedercoating. Hierbij bepaalt u zelf de kleur van de staldeur. Een staldeur op maat is helemaal afgewerkt op basis van uw wensen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *