Redenen om een wandbrievenbus te kopen

De juiste brievenbus kiezen

Heeft u een deurbrievenbus en overweegt u om een wandbrievenbus aan te schaffen? In dit blog vertellen wij u de grote voordelen van het aanschaffen van een wandbrievenbus. Zo kunt u makkelijker afwegen of de deur- of wandbrievenbus bij uw woning past.

Geluid in huis door deurbrievenbus

Houdt u van een stil huis of heeft u honden die bij het horen van de brievenbus gaan blaffen? Dan is het aanschaffen van een wandbrievenbus de uitkomst. Een deurbrievenbus maakt doorgaans veel geluid wanneer hier post doorheen komt. Bij een wandbrievenbus hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Doordat de brievenbus buiten hangt hoort u niet wanneer de postbezorger de post levert. Zo blijft het lekker stil in huis.

Geen ingang voor inbrekers

Een ander groot voordeel is dat de kans op inbrekers aanzienlijk wordt verminderd bij het hebben van een wandbrievenbus. Dieven weten doorgaans goed hoe zij binnen kunnen komen in een huis met een deurbrievenbus. Onderschat deze mensen niet. Met een wandbrievenbus heeft u geen handige ingang voor de dieven.

U helpt de postbezorger

Woont u op een mooi landgoed met een eigen oprijlaan? Dan is de kans groot dat een postbezorger nog een stuk moet lopen om bij uw brievenbus te komen. Door een wandbrievenbus vlakbij de ingang van uw oprit te plaatsen maakt u het de postbezorger makkelijker en heeft u meer privacy op uw erf.

Tocht in het huis door deurbrievenbus

Heeft u het niet op tocht in huis? Dan is het wellicht een goed idee om over te gaan op een wandbrievenbus. Tocht kan vaak gemakkelijk door een deurbrievenbus komen, hoe goed u de opening ook afsluit. Een tochtborstel achter de klep helpt al een stuk, maar het kan nooit al het tocht tegenhouden. Daarom is een dichte deur met een wandbrievenbus ernaast dé oplossing voor u.

Een sierlijke wandbrievenbus

Een deurbrievenbus is eigenlijk een gleuf in de deur en kan maar enkele kleine versieringen hebben. Met een wandbrievenbus heeft u een veel bredere keuze uit verschillende versieringen en stijlen. U kunt een wandbrievenbus tegenwoordig in allerlei verschillenden vormen, maten en kleuren krijgen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.